Despre noi

Despre noi

Firma noastră a luat naștere în 1993 într-un garaj din Focșani, ca un mic proiect început din pasiune pentru electronica. Cu entuziasm și profesionalism, am rezistat și am crescut pe o piață într-o continuă expansiune.

De 30 de ani, oferim servicii de calitate la un preț competitiv, în domeniul service-ului de televizoare și al vânzărilor de televizoare, telecomenzi, componente electronice și accesorii IT.

Pentru că funcționăm de mulți ani, am reușit să optimizăm costurile noastre în favoarea clienților, prin urmare avem cele mai mici prețuri, datorate unei rețele de furnizori strategici cu care colaborăm.

Pe langă prețurile mici, ceea ce ne diferențiază pe piață este atenția pe care o dedicăm fiecărui client în parte, ce beneficiaza de asistență persoalizată și sfaturi competente. De asemenea, diagnosticăm gratuit performanța produsului dumneavoastră, și oferim garanție pentru fiecare televizor achiziționat de la noi.

Dacă aveți probleme cu televizorul, noi suntem soluția! Atelierul nostru de electronica oferă servicii rapide și de calitate pentru reparații de televizoare de orice tip si marcă.

Intră pe pagina de Servicii pentru a vedea cum te putem ajuta.

reparatii televizoare