Servicii

1. Diagnosticare televizoare, monitoare, videoproiectoare.

  • Diagnosticarea problemei se face gratuit. După această etapă, vă comunicăm natura defecțiunii, prețul și vă solicităm acordul pentru efectuarea reparației.
reparatii televizoare

2. Reparație televizoare, monitoare, videoproiectoare

  •  Reparăm orice tip de televizor sau monitor: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, 3D/Smart TV, Ultra High Definition (UHD); și cele mai cunoscute branduri: JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Grundig, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, Sony, Samsung, LG, Hisense, TCL, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Orion
  •  Deținem un laborator de depanare, dotat cu aparatură electronică performantă, cu echipamente speciale pentru demontarea și montarea componentelor care necesită operațiuni de mare precizie, astfel încât reparațiile să se realizeze în condiții optime, de maximă siguranță.
  •  Pentru că sunt puține defecte care se pot remedia acasă, la client, preferăm ca diagnosticarea și reparația să se efectueze în condiții de laborator, la sediul firmei noastre. Totuși există și situații pentru care ne deplasăm la domiciliul clientului, din acest motiv, vă rugăm să ne apelați telefonic: 0762312607, pentru o evaluare prealabilă a problemei dumneavoastră.

     Toate reparațiile TV au garanție un an de la data efectuării.

3. Actualizări și instalări soft-uri TV la sediul firmei.

4. Magazin fizic si online de televizoare, telecomenzi, suporți TV, componente electronice, etc.

     Deținem un magazin fizic, care funcționează, la sediul firmei noastre, în Focșani, strada Unirea Principatelor, nr. 34-36.

     Vă invităm să ne vizitați pentru a descoperi toate produsele noastre sau să ne contactați pentru mai multe detalii.