Termeni și condiții

Termeni si Condiții

Se recomandă citirea cu atenție a termenilor si condițiilor de mai jos, deoarce folosirea acestui site implică acceptarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a schimba conținutul prevederilor fară o notificare în prealabil. Pe această pagină, poate fi gasită cea mai recentă versiune a acestora.

Cine suntem noi?

Denumire

Tudor Electronic Group S.R.L.

Sediu social

Municipiul Focșani, Strada Unirea Principatelor, Nr. 34-36, Județ Vrancea

Număr de ordine în registrul comerțului

J39/480/2002

Cod unic de înregistrare

14995010

E-mail

tudorelectronicgroup@gmail.com

Definiții:

Vanzător – Tudor Electronic Group SRL;

Utilizator – orice persoană fizică sau juridică care acceseaza acest site;

Client – orice persoană fizică sau juridică care achiziționează produse de pe acest site;

Site – magazinul online administrat de Tudor Electronic Group SRL, găzduit la adresa web tudorelectronicgroup.ro;

Conținut – orice informație, poză, text, care se găsește pe acest site;

Livrarea Produselor: 

Termenul de livrare pentru comenzile de pe acest site se încadreaza între 24 de ore si 7 zile, din momentul efectuării comenzii. Acest termen poate fi prelungit la cererea clientului, cu condiţia ca plata să fie făcută în avans.

Livrarea produselor se va face contra-cost sau gratuit, în funcţie de condiţiile aplicabile comenzii, care îţi vor fi comunicate înainte de finalizarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a întarzia sau de a anula orice livrare a produselor comandate dacă aceasta nu poate fi onorată din motive independente de voinţa noastră, care includ acte de forţă majoră, cum ar fi: seisme, incendii, condiţii meteorologice nefavorabile, stare de război, revolte, etc.

Politica de retur:

Aveți dreptul de a solicita un retur în termen de 14 zile. Perioada de returnare expiră după 14 zile începând de la ziua în care intraţi dumneavoastră în posesia fizică a produselor. Dumneavoastră va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Returnarea banilor sau schimbarea produselor se va efectua numai după verificarea stării produselor returnate.

În cazul în care la primirea produselor returnate se constată că produsele au fost deteriorate prin utilizarea/manipularea neadecvată, inclusiv deteriorări produse pe perioada transportului către noi datorate neutilizării de către dumneavoastră a ambalajului original, ne rezervăm dreptul de a nu vă returna (în totalitate) sumele încasate de la dvs.

Pentru a face un retur accesaţi formular de retur, urmând să vă contactăm.

Garanţia produselor:

Toate produsele de pe acest site beneficiază de o garanţie caracteristică categoriei de produse din care fac parte. 

Conţinut site

Ne rezervăm dreptul de a modifica orice conţinut de pe acest site, fără o notificare în prealabil.

Toate informaţiile utilizate pentru descrierea produselor nu impun nicio obligaţie din partea vânzătorului, acestea având exclusiv rol de prezentare si informare.

Dacă apar erori în legătură cu preţul sau orice alt conţinut de pe acest site, și ai făcut o comandă, te vom informa în cel mai scurt timp posibil.

Preţuri:

Preţurile afișate pe platformă sau comunicate clientului sunt exprimate în lei și pot include sau nu TVA.

Aceste preţuri vor putea fi modificate, în funcţie de informaţiile pe care le primim de la dumneavoastră. În aceste cazuri vă vom informa în legătura cu noul preţ și veţi avea dreptul de a anula comanda.

Vom putea actualiza în orice moment preţurile produselor, iar o astfel de actualizare va înlocui orice preţuri afișate anterior pentru respectivele produse.

Modaliţati de plată:

Plata la livrare – numerar ramburs – pentru produsele livrate prin curier, factura se va afla în colet, iar chitanţa va fi emisă de către curier.

Transfer bancar – după plasarea comenzii se va emite o factură proformă pe baza căreia se poate face plata.

Aceasta va fi trimisă pe email. Plata este considerată efectuată în momentul în care suma a intrat în contul firmei.

Plata la sediu – numerar sau prin card bancar – pentru produsele ridicate din sediul fizic al firmei.

Proprietate intelectuală:

Denumirile comerciale, mărcile, drepturile de autor sau orice alte drepturi de proprietate intelectuală înregistrate sau în curs de înregistrare referitoare la produse deţinute sau utilizate de vânzător sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a vânzătorului.

Toate informaţiile disponibile pe platformă (poze, text, etc.), care pot fi vizualizate sau accesate în orice mod sunt și rămân proprietatea exclusivă a vânzătorului, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obţinute în acest sens în mod direct sau indirect. 

Este interzis orice alt mod de a utiliza conţinutul disponibil pe site în alte scopuri decât cele permise de vânzător.

Soluţionarea litigiilor:

Vom încerca ca orice dispută care apare să fie rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care nu se va putea, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecatorești române competente conform legii.